Logo

Avis Legal

Aquesta pàgina web pertany a LABORATORIOS MENARINI, S.A.

LABORATORIOS MENARINI, S.A.
Alfons XII, 587
E-08918 Badalona (Barcelona)
C.I.F.: A08129181
Tel.: 93 462 88 00
Fax : 93 462 88 20
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dades d'inscripció en Registres Públics:

Codis de Conducta Adherits:

Per la utilització d'aquest lloc web, s'entén que l'usuari està d'acord amb la totalitat de les condicions enunciades a continuació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Excepte indicació expressa en contra, tots els continguts del lloc web, inclosos, sense caràcter limitador, textos, gràfics, denominacions, logotips, icones, imatges i programari, etc., són reproduïts amb autorització dels seus legítims titulars o bé propietat de LABORATORIOS MENARINI , SA, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Per tant, queda totalment prohibida qualsevol classe d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense el consentiment exprés de LABORATORIOS MENARINI, SA

RESPONSABILITAT

LABORATORIOS MENARINI, S.A. pretén oferir informació, sobre temes sanitaris o altres temes d'interès per a l'usuari del lloc web, actualitzada i precisa, però aquesta informació pot contenir errors o no estar actualitzada. LABORATORIOS MENARINI, SA, no pot garantir de cap manera la plena aplicabilitat de la informació, la seva precisió o actualitat, ni cap altre aspecte de la mateixa. És responsabilitat exclusiva del professional sanitari que accedeix al nostre web contrastar la informació oferta.

La informació continguda en aquest lloc web ha estat revisada i validada pel comitè científic i ha de ser considerada com informació general i s'ha de tenir en compte que sota cap concepte pot ser utilitzada o interpretada com a consell mèdic, legal o de cap altre tipus. A més, preguem tinguin en compte que les informacions o serveis continguts en aquesta pàgina web estan exclusivament destinats a professionals de la salut amb exercici professional en el territori espanyol.

Aquest web conté enllaços amb altres servidors o webs (com xarxes socials) sobre els quals LABORATORIOS MENARINI, SA, no té cap control. Per tant LABORATORIOS MENARINI, SA, no es fa responsable de cap manera de les informacions o serveis, i en general, sobre el contingut en els mateixos, no podent garantir la seva legalitat, veracitat o actualitat, ni cap altre aspecte dels mateixos. L'usuari del web expressament eximeix LABORATORIOS MENARINI, SA, de qualsevol responsabilitat, directa o indirecta vinculada a aquests enllaços i els seus continguts.

LABORATORIOS MENARINI, SA, no es fa responsable dels continguts que enllacen amb terceres pàgines web (Xarxes socials) .Totes les fotografies on apareix reflectida la imatge de persones han estat elegides pel seu caràcter promocional, es reprodueixen amb el consentiment informat dels afectats i no estan relacionades amb les patologies o les medicines a què es fa referència.

POLÍTICA DE PUBLICITAT DEL NOSTRE LLOC WEB

LABORATORIOS MENARINI, SA, no inclou publicitat de tercers en aquest lloc web, realitzada de qualsevol manera (banner, botons, etc.).

POLÍTICA D'ENLLAÇOS AL NOSTRE LLOC WEB

LABORATORIOS MENARINI, SA, no permet sense autorització enllaços a la nostra pàgina web.

JURISDICCIÓ

Les relacions establertes entre LABORATORIOS MENARINI, SA, i l'Usuari respecte a aquest AVÍS LEGAL es regiran pel que disposa la normativa vigent sobre la legislació aplicable i la jurisdicció competent. No obstant això, per als casos en què la normativa prevegi la possibilitat a les parts de sotmetre a un fur, LABORATORIOS MENARINI, SA, i l'Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre'ls, se sotmeten als jutjats i tribunals jurisdicció de la ciutat de Barcelona.
Versió juliol 2015

Web design Master Disseny. patrocinat per © LABORATORIOS MENARINI S.A. All rights reserved.