Menu

Units per la música i per Badalona

foto salvador pons

Salvador Pons Ribas
Conseller - General Manager 
Grupo Menarini España i LATAM 

El concert "Gospel & Jazz. Notes solidàries per Badalona" és un esdeveniment solidari que neix del profund compromís de Menarini amb la ciutat que acull la nostra seu a Espanya.

Badalona és la nostra casa, la de molts dels nostres empleats i la d'altres empreses i institucions, grans i petites, que desenvolupen la seva activitat en el municipi i que també tenen importants vincles amb la ciutat i amb els seus habitants.

Som conscients de la realitat social de Badalona, que durant la segona meitat del segle XX va experimentar una gran expansió com a conseqüència del ressorgiment econòmic de la indústria local. L'arribada massiva d'immigració i el creixement descontrolat i sense planificació van portar greus problemes urbanístics i de planificació, a més d'una difícil integració dels nouvinguts.

Tot i que fa anys que la zona ha començat a recuperar-se, segueix havent-hi moltes necessitats per a cobrir i veïns desfavorits als que ajudar

La música uneix a les persones. Esperem que després de conèixer aquesta iniciativa solidària us sumeu a nosaltres per retornar a Badalona, almenys, un petit percentatge del que aquesta fantàstica ciutat ens aporta cada dia.

Organitzador

menarini

Beneficiaris

logo fundacio col logo caritas col IGTP col

Col·laboradors

Aquest lloc usa cookies

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Més informació

Accepto política